Docent

Cellospelen is heerlijk!

Op zoek naar die mooie warme celloklank? Ben je een beginner op de cello of heb je ooit gespeeld en ga je de draad weer oppakken? Ben je een ervaren cellist en wil je verder komen met techniek of muzikaliteit? Ik ben celloleraar in Hilversum en maak graag kennis met je om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Recensies:

Inspirerende celloles!

Sinds 3 jaar heb ik het genoegen celloles te krijgen van Ephraim. Zijn actieve en geduldige manier van lesgeven ervaar ik als heel prettig. Hij heeft deskundig advies gegeven bij het aanschaffen van mijn nieuwe cello. Heel leuk dat er regelmatig voorspeelmiddagen door hem worden georganiseerd. Naast een enthousiaste leraar is hij een zeer goede cellist, heel inspirerend! 

Lilian

Motiverende cellolessen!

Inmiddels heb ik twee jaar les van Ephraim. Hij weet mij iedere keer uit te dagen met stukken waarvan ik het niet voor mogelijk had gehouden, die ooit te kunnen spelen! Duidelijke aanwijzingen en geloof in mijn kunnen maken dat mogelijk. Ephraim leert mij niet alleen de noten te spelen, maar ook om een verhaal te vertellen, te luisteren, maar vooral om muziek te maken.

Annebel V.

Een kado voor mijzelf

Ephraim van IJzerlooij is een muzikaal talent en een geduldige en goede muziekdocent. Het leren en oefenen onder begeleiding van Ephraim is echt een kado voor mijzelf. Als voormalig onderwijzeres geniet ik ook van het leerproces en de persoonlijke aanpak. Het is mijn eigen leerproces in een ontspannen muzikale hobby waarin ik onder Ephraims leiding zeker ben doorgegroeid.

Menny Nap – Erenstein